I made this widget at MyFlashFetish.com.

Followers

Islamic Clock

Sunday, March 13, 2011

JAMuan kElas 5 BUdiMAN SMKKAP 2010 ......

bast ...ny dpt bekumpul DGN kwn ..emm in kelas 5b .....aku syg kau semua ........bila masa lag kita dpt jumpa lagi because lepas ini kamu semua akAN  masuk alam u ...emmmmmmm........huhuhuhuhuh...x kisah lah asalkan ....no tel kau semua ada dkt AKu huhuhu.....thnk ckg pin ..because sudi jadi kan rumah cikgu markas kami buat kecah ,,,huhuhuhun ..maaf .....emmmmmm



hanif,,,malu ke  nak ambil gambar dgn cikgu epol,,,,,,,,,huhuh
<><>
<>
malu ny .......
<<<<<<>>>>>>                         <<<<<<>>>>>>                                       <<<<<<>>>>>>>



,,nazrul kau tgh mkn apa tu .......cukup2 lah makan nanti gemuk pulak...joy sms dgn siapa
tu? makwa ha  huhuhuhu

cikgu epol  thank sudi nak ambil gambar dgn saya.....emmmmmm

aida ,,,,,,,x kasah ambil gambar dgn aku ke ,,,nanti pakwa kau marah  aku pulak huhuhuu
acik ,mas and anis sebuk je ,,,,,baru aku nak ambil gamabr dgn cikgu
pasti  kau ada,.....

pai ...knp dgn muka kau ...huhuhu

amalina dan pai kau dah ada anak ke ....bila kau kahwin?.........huhuhuhuh
aduh penat ny ..........
my best friend.5b ........aku syg kan kau semua,,,,,emmmmmm
mana pelajar P ini?........
gudik,,,,,,kau lihat apa tu dlm kotak itu?,,,,
 
acik lg ...huhuhuhuhu ..aduh2


<<<<<<<>>>>>         <<<<<<<>>>>>>>      <<<<<<>>>>>>     <<<<<<>>>> 

MATA anis besarnya ...huhuhuhu,,,acik ini sebuk2

selamat maju jaya kdp kamu semua,,,,,nak ambil gambar heeee

0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget